Om HCB

Våra experter ger dig service utöver det vanliga

HCB är ett företag med gamla anor, HCB bildades 1980 och står för Helsingborgs Com och Bilstereo Aktiebolag. Verksamheten bestod av försäljning och montering av kommunikations utrustning samt bilstereoprodukter till företag och privatpersoner. HCB blev uppköpta 1996 av OCOM AB som snabbt blev marknadsledande inom mobiltelefoni, komradio, bilstereo samt fast telefoni i Skåne samt Halland. I november 2005 började HCB åter att agera som eget varumärke, då delar av OCOM´s verksamhet såldes av till HCB Syd AB. I snart 30 år har företagen tillsammans bedrivit försäljning och installation av kommunikation, underhållning och säkerhet för fordon.

HCB är idag ett företag med kunder i hela Sverige, vi bedriver grossistförsäljning åt tillverkningsindustrin samt återförsäljare. HCB jobbar även rikstäckande med skadereglering åt marknadsledande försäkringsbolag, vi reglerar försäkringsskador och monterar till kunder i hela Sverige. HCB har butik i Malmö, där vi säljer helhetslösningar för handsfree, bilstereo, navigation, multimedia, larm, alkolås, backvarnare och backkameror för alla typer av fordon. Butiken har egen monteringsverkstad med erfaren personal som ser till att jobbet utförs enligt våra kunders önskemål, på ett professionellt sätt. Vi kan även erbjuda installation på plats med våra resande montörer.

HCB är ett fullserviceföretag med personal som har lång erfarenhet från branschen, därför kan vi garantera att vi kommer att göra allt för att du som kund skall känna dig nöjd med oss som leverantör.

Hela samhället präglas av jakten på allt lägre priser. HCB kommer alltid att vara det mest prisvärda alternativet och ge dig service, kompetens, snabba leveranser och en personlig kontakt långt utöver det vanliga.

Välkommen till HCB!